Nieuw: Keizer Sports opent rooftopgym op dakterras Hotel Nimma!

Van onze redactie
29 juni 2022

Op woensdag 29 juni was de officiële opening van Keizer Sports bovenop het dakterras van Hotel Nimma! Jerry Nagtegaal is de troste eigenaar van Keizer Sports dat voorheen in Weurt gevestigd was.

Maar nu heeft hij er wel een hele mooie en zeer unieke nieuwe locatie! “Voor Corona had ik mijn baan opgezegd en ben begonnen in Weurt, maar ik had snel het gevoel dat ik te ver van de stad af zat. Mijn neefje Kevin gaf me het idee vanuit Zweden dat ik een speciale locatie moest zoeken enwel: rooftopgym. Dat is nu gelukt bij Hotel Nimma aan de Weurtseweg 478 in Nijmegen. En zeg nou zelf: dit is toch een super lokatie!”

Als je dan met enkele boksers spreekt dan zijn de geluiden zeer positief. “Het is uniek om op een dakterras te kunnen sporten, lijkt me super!” en “Het is prachtig om te sporten met een mooi uitzicht en een wijde blik op Nijmegen!”

Bij Keizer Sports betaal je €35 per maand om van maandag tm donderdag onbeperkt te kunnen sporten. “We trainen alsof je in Thailand traint qua locatie. Buitenlucht, open ruimte, etc. We trainen dan op de Bokszak”

Doordeweeks en in het weekend is er de mogelijkheid om Jerry als personal trainer in te huren. Wist u dat Keizer Sports ook Clinics op lokatie geeft voor scholen en bedrijven. U kunt zich hiervoor aanmelden.

Bekijkt u het maar eens rustig op www.keizersports.nl Succes Jerry Nagtegaal met het boksen op een hoog niveau!


Dit bericht delen:

Advertenties