AnyTyme Nieuw Zwanenveld snack & dine succesvol in Winkelcentrum Dukenburg! 

Van onze redactie
28 juni 2022

Denise Liu en Min Zhang zijn de eigenaren van AnyTyme Nieuw Zwanenveld die al bijna 4 jaar een succesvolle horecaonderneming leiden.

“Wij hebben nu een friettent/lunchroom gemaakt waar je heerlijk kan genieten van de lekkerste gerechten!” Ja, en als je de foto’s en de filmpjes in de horecagelegenheid ziet, dan loopt het water in de mond. Want wat te denken van de diverse soorten Stokbrood met o.a. De Warmvlees Special of de Hete Kip, Tastyboxen met o.a. Cheese- baconburger met frites, 3 kipnuggets en een fried kiphaasje.

En op gebied van Hamburgers is de keuze echt mega: van Cheeseburger tot Central Park Burger en de Kingsize Burger. De Frites Specials zijn ook voortreffelijk met natuurlijk de Kapsalon, de Hete Kip, Boerenschnitzel, Warmvlees special en de Kipdöner.

Natuurlijk kan er lekker bij gedronken worden met Funky Tea’s bestaande uit Milk Teas, zoals Mango Bubble of Coconut Bubble Tea en de Fruit Trees als strawberry Fruit Tea en Lychee Fruit Tea. Mmm lekker!

Maar ook IJs en Shakes zijn verkrijgbaar bij ANY TYME Nieuw Zwaneveld snack & dine. Er is softijs en er zijn de Sunday Specials als Zomerkoning, Caramello en Brownie. Natuurlijk zijn er tevens de bekende Milkshakes te koop.

Kortom, u begrijpt het wel er zit voor u altijd wel iets lekkers bij. Er is nu de maandactie: Snackbox Chili CheeseNuggets €4,95 en de vegetarische Flexburger is er voor €5,50. Tot slot zal de Loaded Knusper voor 8,95 u ook zeker smaken. Zwaneveld 9006 tel. 024-3445444. Kijk ook www.anytymenieuwzwanenveld.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen