Vrijdag 1 juli 2022: Open Coffee in Het Bakkerscafé in Bottendaal

Ondernemers
Van onze redactie
25 juni 2022

Op vrijdag 1 juli 2022 om 9:00 tot 10:30 uur is er weer de netwerkbijeenkomst Open Coffee Nijmegen in Het Bakkerscafé (Brood op de plank).

We hebben deze maand geen specifiek thema. We willen wel weer met maandelijkse thema's gaan werken. Heb je interesse om mee te helpen met de organisatie? Zie: Mede-organisatoren gezocht voor Open Coffee Nijmegen

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Open Coffee Nijmegen wil inspirerende ondernemers, ZZP-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen onder het genot van een kopje koffie (of thee) bij elkaar brengen. De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé.

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal.

NB: Open Coffee is gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betaling kan alleen met pinpas.

Meer weten?


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen