26 juni Pop-Up Gallery IMAGING in Krayenhoffkazerne

Kunst en cultuur
Van onze redactie
19 juni 2022

Op zondag 26 juni a.s. opent de Pop-Up Gallery IMAGING weer haar deuren in de Krayenhoffkazerne van 13.00 tot 17.00 uur. 

Zoals elke maand is er ook in juni weer veel nieuw werk te zien van de kunstenaars. 

Lucy Besson (kunstwerk NOOR, boven) toont een nieuwe serie portretten getiteld "Illuminated by color". Ook exposeert zij nieuwe tekeningen, mini prints en diverse grotere formaten foto’s, waaronder nog niet eerder vertoonde panorama’s.Funs Erens toont nieuw werk waarin hij organische processen op micro- en macroniveau als uitgangspunt neemt. Funs is geïnspireerd door zowel de groei- als de afbraakprocessen in de natuur en is daarbij steeds op zoek naar de verwantschap met het creatieve proces. 

Frans Drummen presenteert een serie vazen geïnspireerd op veelvormige koraalstructuren. De vazen zijn functioneel maar ook pure kijkobjecten.

Ook kan er een eerste blik worden geworpen in het nieuwe atelier van Jos Metselaar & Madieke Fleuren, waar hun ShadowBoxes in de monumentale raampartijen nog mooier tot hun recht komen.

Alle kunstenaars zijn aanwezig en vertellen graag het verhaal van hun werk. Meer informatie over de deelname in juni en het werk van de kunstenaars is te vinden op fabricat.nl/imaging.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen