Rubriek FIJN-fietsen: "Fietsen met de hond: kom in actie voor je viervoeter!"

Ondernemers
Van onze redactie
17 juni 2022

Houd jij ervan om er lekker op uit te gaan met de fiets? Jouw trouwe viervoeter vindt dat ook geweldig. Daarom is de hondenfietsmand steeds populairder. Hiermee kun je gaan en staan waar je wilt, met je hond. Flexibel, gezellig, en het is ook nog eens een veilige manier om je hond (of kat) te vervoeren. Bij FIJN-fietsen in Nijmegen geven ze daarom gratis advies en montage om jullie veilig op fietsavontuur te sturen.

De Basil Buddy hondenfietsmand
Maak kennis met de Basil Buddy. Hiermee hoef je Femke, Spot, Charlie, Luna (of hoe jouw harige vriend(in) ook heet) nooit meer thuis te laten. Kijken, snuffelen, de wind in de haren… gun jouw hond het mooiste avontuur en ga samen op pad. Koepeltje erop en gáán!
Spread the cycling joy, met je beste maatje.

De Basil Buddy is…
Praktisch, stevig en hierdoor makkelijk in gebruik. De mand is makkelijk schoon te houden, en dankzij het meegeleverde MIK-systeem klik je de mand snel en veilig op je fiets. Met hetzelfde gemak haal je de mand er ook weer vanaf.

Comfortabel. Door het meegeleverde hondenkussentje zit jouw viervoeter prinsheerlijk.

Veilig. De veiligheid van jouw dierenvriend staat voorop. Daarom is de Basil Buddy hondenfietsmand gemaakt van niet giftig en milieuvriendelijk PP-plastic. Kauw-proof! Zet jouw eigen buddy verantwoord vast dankzij het meegeleverde riempje.

Maak jouw Buddy hondenfietsmand nóg completer en veiliger
Met de neus in de wind en genieten van het uitzicht: in de Buddy hondenmand heeft jouw viervoeter de tijd van z’n leven. Maar… niet elk hondje blijft goed zitten. Wil je graag met je dierenvriend op pad, maar is hij of zij erg bewegelijk? Dan kun je de mand compleet maken met de Basil Buddy Space Frame. Dit is een draadkoepel waardoor je hondje niet uit de mand kan springen.

Liever nog meer comfort? Doggyride is het antwoord!
Met de wind door de vacht is het meerijden in een kar een ware belevenis voor baas en hond. Met een Doggyride is het mogelijk om meerdere honden (of een grotere hond) mee te nemen op fietsavontuur. Bij FIJN-fietsen wordt de Doggyride (of een ander merk hondenkar) afgemonteerd op jouw fiets afgeleverd, de veiligheid wordt getest en wie weet zit er nog wel een verrassing voor uw viervoeter bij.

Actie
Kom langs bij FIJN-fietsen voor gratis advies én gratis montage. Om de zomer te vieren wordt er tevens een verrassingspakket bij uw hondenmand of -kar geleverd.

FIJN-fietsen is te vinden aan de Groesbeekseweg 161 in Nijmegen (of online op fijn-fietsen.nl en op instagram #fijn_fietsen).

 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties