Altijd al in de automotive willen werken? Dan is dit je kans: Auto Traa zoekt een service adviseur en een junior verkoopadviseur

Vacatures
Van onze redactie
15 juni 2022

Ben jij service-adviseur of een junior verkoopadviseur/adviseuse en wil jij werken in een gezellig en dynamisch team? Dan zoekt Auto Traa jou!

Service adviseur m/v – full time

Auto Traa zoekt naar een klantvriendelijke en gedreven service adviseur met frontoffice-ervaring in de automotive.

Staat hospitality niet alleen als een kreet op je CV, maar ga jij ook echt voor een optimale klantbeleving en een hoge klanttevredenheid? Geef jij niet zomaar op en word jij blij van een prettige werkomgeving, de twee mooie merken SEAT en Suzuki, goede koffie en leuke collega’s? Dan ben jij de persoon die Auto Traa zoekt!

Als service-adviseur ligt jouw focus op klantcontact en ben je de verbindende schakel tussen de klant en de werkplaats. Je bent mede het gezicht van het bedrijf en bent in staat de klanttevredenheid verder te verhogen.

Junior verkoopadviseur m/v

Je geeft de klanten een persoonlijk welkom in de gemoedelijke showroom. Het contact met de klanten staat al 32 jaar centraal bij Auto Traa. Het is aan jou om te zorgen dat de klanten zo goed mogelijk bediend worden. Dit is vanaf het moment dat de klant interesse toont in een auto, zowel online als offline, tot aan het moment dat ze met een tevreden gevoel weer vertrekken. Je begint de dag met een kort overleg waarin je de dag bespreekt en doorneemt welke taken er nog liggen.

Elke dag is anders. Naast het adviseren van klanten, zorg je ervoor dat de showroom er in topconditie uitziet. Denk aan het in- en uitrijden van auto’s, auto’s verzetten en nieuwe modellen goed presenteren in de showroom.

Lees hier alle informatie over deze vacatures.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen