Gratis training ZomerOndernemer bij StartUp Nijmegen voor jongeren van 15 – 25 jaar

Ondernemers
Van onze redactie
15 juni 2022

ZomerOndernemer Rijk van Nijmegen is er voor alle jongeren van 15 – 25 jaar (iets jonger of iets ouder mag natuurlijk ook) in het Rijk van Nijmegen. Scholieren, studenten, werkenden en werkzoekenden: iedereen mag meedoen om zijn ondernemersvaardigheden te verbeteren. De training worden gratis aangeboden dankzij sponsoring van o.m. de gemeenten Nijmegen, Berg en Dal, Wijchen, Beuningen en Druten en de provincie Gelderland.

De organisatie: "We starten 19, 20 en 21 juli met de driedaagse bootcamp waarin allerlei onmogelijk geachte opdrachten worden uitgevoerd die het meest innovatieve, creatieve en ondernemende bij je naar boven halen.

In augustus werkt iedereen aan zijn/haar eigen businessplan. De training is ‘blended learning’, dit betekent dat de jongeren naast de workshops 24/24 online kunnen werken. In augustus komen we elke donderdag bij elkaar om de voortgang te bespreken en te sparren.

Ondernemers verzorgen gastcolleges/workshops op het gebied van marketing, financiën  (crowdfunding) en netwerken. We bezoeken diverse bedrijven, vorig jaar waren dit o.m. Evers Special Taugé, EPR High Tech Innovations en ambachtelijke bierbrouwerij Oersoep. We maken het lokale economisch ecosysteem inzichtelijk, zodat je weet waar je moet zijn als je verder wilt met je bedrijf, denk aan: arbeid, kapitaal, kennis/kunde (knowhow), bedrijfshuisvesting (bedrijfsverzamelgebouwen) en het MKB-netwerk en zijn accelerators.

Elke jongere krijgt zijn eigen ‘zakenvriend’ die hem met raad en daad bijstaat, ook na de training. Donderdag 25 augustus presenteert elke zomerondernemer zijn bedrijf aan een breed publiek."

Kijk voor meer informatie op www.zomerondernemer.nl en meld je aan!


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties