Gall & Gall nu een jaar beter zichtbaar in Winkelcentrum Dukenburg!

Ondernemers
Van onze redactie
14 juni 2022

Emile van Brenk is de winkelmanager van Gall & Gall Zwanenveld. Vanaf februari 2021 is het pand beter zichtbaar aan de buitenkant (i.p.v. binnen) bij AH XXL en dat heeft voordelen. Emile: “We zitten nu veel meer in de loop en dus beter in het zicht. Er zijn nog mensen die zeggen: “Ik wist niet dat jullie hier zaten!” En dat terwijl we al 13 jaar in Winkelcentrum Dukenburg gevestigd zijn.”

Met 130 m2 is de winkel groter dan de gemiddelde Gall & Gall-winkel. “En we hebben ook een uitgebreider assortiment! Zo zijn er de mixables, de whiskey’s en zijn er 50 alcoholvrije producten bijgekomen. Die laatste zijn dranken die niet meer weg te denken zijn”, laat Emile weten.

Wist u trouwens dat je er ook 'cocktails voor thuis' kunt sparen. Hierbij moet je denken aan divers glaswerk, shakers en recepten!

Natuurlijk heeft de drankenwinkel leuke Vaderdag-acties voor aanstaande zondag 19 juni. Er zijn heerlijke bierpakketten vanaf €5,- en wat te denken van alle Nijmeegse producten zoals het Nimweegs Nat bier (de naam is door Emile bedacht!), het Nimweegs Waolwater - het heerlijke rumlikeur! Maar ook de stapelflesjes met 6 verschillende Nimweegse likeuren v.a. €8,- zal vader met veel plezier drinken!

Er is natuurlijk voor ieder wat wils in de gezellige Gall & Gall-winkel van Emile!


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties