Nieuw kunstgebit of klikgebit? Kom op 2 juli naar de Open Dag van 4Dental in Wijchen!

Van onze redactie
14 juni 2022

Op zaterdag 2 juli van 10.00 tot 14.00 uur wordt de Open Dag van 4Dental gehouden. De tandprothetische praktijk is gevestigd aan de Kruisbergseweg 40 in Wijchen. Lees hier alvast hoe u in vijf stappen naar een stralende glimlach gaat! 

Een stralende glimlach, onze behandelaars zien ze meer dan gemiddeld. Samen met een team van ervaren prothese specialisten maken wij alle soorten kunstgebitten.

Wij werken vakkundig, maar ook laagdrempelig. Het is namelijk belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij het aanmeten van een nieuw kunstgebit.

Vijf stappen naar een kunstgebit
Kiezen voor een kunstgebit is een behoorlijke stap. Om die reden nemen we de tijd en werken we ze open en transparant mogelijk. In vijf stappen werken we naar een kunstgebit toe, dat volledig op maat is gemaakt.

Hoe werkt een Tandprothetische praktijk?
Nadat u een afspraak heeft gemaakt, wordt u in de praktijk ontvangen voor een vrijblijvend gratis consult. Na dit consult worden eventuele klachten van uw huidige kunstgebit en uw wensen besproken. Daarna voeren wij een mondonderzoek uit, waarna we het behandelplan en de daarbij behorende kosten bespreken. Na instemming met het behandelplan maken we afspraken voor de behandeling.

Zorgverzekering
De kosten voor een kunstgebit wordt veelal grotendeels vergoed door de zorgverzekeraar. Wij maken na het consult altijd een offerte, zodat mensen precies weten waar ze financieel aan toe zijn.

Vrijblijvende gratis advies afspraak
Hebt u vragen over de staat van uw huidige kunstgebit? Zit uw kunstgebit los, heeft u last van pijn in de mond, of lukt het kauwen niet (meer) goed?

Laat u vrijblijvend informeren tijdens onze Open Dag op zaterdag 2 juli 2022 van 10:00-14:00 uur op de Kruisbergseweg 40 in Wijchen. Liever een afspraak? Bel dan 024-642 4220.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen