Strong Viking viert tienjarig jubileum op de Berendonck

Van onze redactie
11 juni 2022

Op 18 en 19 juni organiseert Strong Viking haar bekende obstacle run op het terrein van de Berendonck op Alverna. Dit is het tienjarig jubileum voor Strong Viking en dat gaat groots gevierd worden. Er worden in het weekend bijna 20.000 deelnemers en bezoekers verwacht. 

De duizenden deelnemers staat een onvergetelijke dag te wachten met uiteraard veel modder, water en obstakels. Maar ook voor de bezoekers is entertainment voor jong en oud aanwezig met het Viking festival en de SLAM! party op het strand.

Na de lastige corona periode werd op 9 april de Mud Edition van Strong Viking georganiseerd op de Berendonck. Op 18 en 19 juni keren ze weer terug voor de Water Edition en mogen duizenden deelnemers het parcours met spectaculaire obstakels weer komen overwinnen. Zo staat de beruchte ‘hoge glijbaan’, de veertien meter hoge Fjord Drop weer klaar. Altijd een grote trekpleister voor de bezoekers van het evenement.

Voor de bezoekers (en deelnemers) van dit evenement is tijdens de komende editie naast de obstakels nog meer entertainment voor jong en oud aanwezig. SLAM! en Strong Viking zijn recentelijk een samenwerking aangegaan. SLAM! gaat ervoor zorgen dat er een feestje gebouwd wordt op het mooie strand van de Berendonck. Van 16:00 tot 20:00 komt een DJ van SLAM! draaien en een aantal DJ’s zullen zich gaan wagen op het parcours.

Naast de SLAM! party is er van alles te beleven op het Viking festival. Dit festival is te vinden op het terrein van Strong Viking. Hier staat een Viking dorp waar diverse Viking activiteiten aangeboden worden. Zo kan je leren boogschieten, je haren laten vlechten of komen kijken naar een zwaardvecht demonstratie. Bezoekers hebben gratis toegang tot het terrein, de SLAM! party én het Viking festival.

CEO/Founder Jan Reijs sluit af: ‘Na de twee lastige coronajaren gaan we een fantastisch weekend en beleving neerzetten, niet alleen voor onze deelnemers maar ook voor alle bezoekers. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen!’


Dit bericht delen:

Advertenties