Suitable wint Shopping Awards publieksprijs Herenmode 2022!

Van onze redactie
10 juni 2022

Deelnemers aan de Shopping Awards 2022 zijn op dinsdag 7 juni in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee beoordeeld door experts én door het Nederlands publiek dat een stem heeft uitgebracht.

De Wijchense ondernemer Pieter Jan Schutte van het winnende Suitable.nl vertelt: “Voornamelijk het feit dat we door het publiek met een 9.6 gewaardeerd zijn, maakt me erg trots! Maar ook de ervaren E-commerce professionals gaven mooie punten.”

De Wijchense ondernemer wint dus de Shopping Awards voor beste webwinkel in de categorie Herenmode! How about that! Op de foto zie je Pieter Jan (midden) samen met zijn compagnon Raoul van Dun (rechts) en marketplace-manager Jonne.

Suitable.nl werd in 2021 ook al verkozen tot winnaar in de categorie herenmode. Daarnaast hebben ze in het verleden zeven FD Gazelle Awards in de wacht gesleept. Dat Suitable nogmaals is verkozen tot beste herenmode-webshop is de bevestiging dat klanten overtuigd zijn van de kwaliteit van het aanbod en diensten. Dit past perfect in de ambitie om klantbeleving online en offline steeds verder met elkaar te integreren, ook wel omnichannel genoemd. Door hierin te blijven investeren maakt Suitable.nl het eenvoudig voor de moderne man om slimme stijlkeuzes te maken.

Suitable.nl heeft 16 fysieke winkels. In Nijmegen zijn ze gevestigd aan de Molenstraat 39. 

Nogmaals van harte proficiat met de prachtige prijs!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen