Pontjes in de regio weer dagelijks in de vaart

Van onze redactie
10 juni 2022

Na een mooie start van het vaarseizoen waarbij de voetveren alleen in de weekeinden in de vaart waren wordt er vanaf zaterdag 11 juni 2022 door alle fiets- en voetveren van Uit®waarde weer dagelijks gevaren.

De pontjes zijn te vinden over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), over de Neder-Rijn/Lek (Rhenen-Lienden, Renkum-Heteren en Liniepont) en over de Linge (Galgenwaard-Heukelum).

Volgens het vaarschema wordt er dit jaar tot en met zondag 15 september dagelijks gevaren van 10.00 – 18.00 uur*). De Liniepont vaart tot 17.15 uur*). Het seizoen wordt afgesloten met de laatste twee weekenden van september.
*) Op de vaarschemaborden en website staan de exacte laatste afvaarten vermeld.

Op alle voetveren van Uit®waarde is contactloos betalen de norm. Dit zorgt, vooral op de drukke dagen, voor een snellere doorstroom.

Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl of tel. 0344 22 88 00. Volg ook via FB (voetveer uiterwaarde) en Twitter (voetveer) voor de laatste nieuwsberichten.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen