AFGELAST VANWEGE CORONABESMETTINGEN! Verdi’s opera Rigoletto - De blinde nar bij Museumpark Orientalis

Van onze redactie
10 juni 2022

AFGELAST VANWEGE CORONABESMETTINGEN! Donderdag 16 juni om 19:30 uur presenteert internationaal gerenommeerd muziekensemble Camerata de’Bardi de première van één van de meest iconische opera’s aller tijden. Rigoletto – de blinde nar wordt ook wel de 'Star Wars' onder de opera’s genoemd vanwege de enorme successen die de voorstelling al meer dan 150 jaar boekt.

Camerata de’Bardi presenteert een psychedelische enscenering van Verdi’s meesterwerk. De hoofdpersoon, Rigoletto, verblindt zichzelf in zijn verdriet om het verlies van zijn dochter. Op het podium ontstaan twee droomachtige dimensies, met twee versies van Rigoletto.

De première vindt plaats op een unieke en sfeervolle locatie. Bij mooi weer geniet je van deze voorstelling in de buitenlucht en verandert het Plein van Pilatus in een exclusief openluchttheater. Geniet bij ondergaande zon van een once in a lifetime experience

Ook bij minder weer kun je een bijzondere setting verwachten, en verplaatst de voorstelling naar de naastgelegen Cenakelkerk. De Cenakelkerk is onderdeel van Het Grootste Museum van Nederland (een initiatief van Het Catharijneconvent) en staat internationaal bekend als uniek in de Nederlandse kerkarchitectuur. Aanwezigen worden tijdig op de hoogte gehouden van eventuele verplaatsing naar de Cenakelkerk. 


Dit bericht delen:

Advertenties