Nieuw: Vierdaagsefeesten festivalbandje

4Daagse
Van onze redactie
7 juni 2022

Voor de echte feestgangers is er nu het Vierdaagsefeesten festivalbandje. Met dit polsbandje heb je voor maar een tientje elke dag exclusieve toegang tot een leuke extra én kun je zonder te betalen doorlopen bij de toiletten*.

Waarom het festivalbandje?

Speciaal voor trouwe Vierdaagsefeestenbezoekers die meerdere dagen komen, bieden we graag iets extra’s. We hebben hen gevraagd waar we ze blij mee kunnen maken, en daar kwamen twee wensen uit naar voren: een speciale extra beleving én niet steeds apart afrekenen bij de wc’s. Met het polsbandje loop je dus overal door bij alle buitentoiletten en sla je de betaalrij over.

Met een festivalbandje kun je niet van één, maar van 7 extra programma’s genieten tijdens de Vierdaagsefeesten. Elke dag hebben we een andere verrassing voor je in petto, van 15:00 tot 00:00 uur, steeds op een andere locatie in de stad. Van ballenbakdiscocaravan tot ijskoude kunstbeleving en van dragqueenbingoshow tot roesologisch ritueel: laat je verrassen en dompel je onder in een extra feestervaring!

Hoe kom je aan een polsbandje?

De polsbandjes zijn vanaf nu voor € 10 te bestellen via de webshop. Let op: in beperkte oplage verkrijgbaar, op = op! Op donderdag 14 en vrijdag 15 juli is het bandje af te halen op diverse locaties in de stad zoals onder meer Van Buren (Molenstraat 89), Holt (Houtstraat 75), Tierney's Irish Pub & Restaurant (Molenstraat 55) en Café Samson (´╗┐Houtstraat 4). Vanaf zaterdag 16 juli ga je langs onze merchandise stand aan het einde van de Burchtstraat. Tegen verzendkosten kun je het bandje ook vooraf thuis laten bezorgen. Eenmaal omgedaan gaat de sluiting van het bandje niet meer los, het bandje is dus niet overdraagbaar en houd je de hele week lang om. Het ultieme festivalgevoel! Onze medewerkers hebben het recht om je sluiting strakker aan te trekken.

Waar is het bandje overal geldig?

*Alle buitentoiletten die door de Vierdaagsefeesten worden geplaatst op het festivalterrein doen automatisch mee, bij alle podia, zeven dagen lang. De leuke extra’s vind je verspreid over de stad, elke dag op een andere locatie. We houden je nog even in spanning wat en waar precies, maar je krijgt van ons op tijd een update!

Vriendenprogramma

Ben jij een echte gangmaker en draag je de Vierdaagsefeesten een warm hart toe? Word dan vanaf 36 euro onze vriend. Dat is maar 3 euro per maand! Je krijgt dan niet alleen een polsbandje, maar draagt ook extra bij aan onze ambities op het gebied van duurzaamheid en inclusie. Bovendien krijg je op vertoon van je vriendenbandje 10% korting bij onze merchandisestand op de Vierdaagsefeesten. Er gaat 5% van de opbrengst van het vriendenprogramma naar Stichting Vincentius, een Nijmeegse vrijwilligersorganisatie die zich inzet om armoede en eenzaamheid te verzachten en gezondheid te bevorderen.

Wordt de Vierdaagsefeesten dan betaald?

Nee, wij zijn er ontzettend trots op dat wij zo’n uitgebreid en gratis programma aanbieden, van meer dan 1000 acts op ruim 40 podia. Dat willen we heel graag zo houden! Dit jaar lanceren we als pilot 10.000 van deze festivalbandjes. Wanneer dat succesvol blijkt en smaakt naar meer, betekent dit dat we er op termijn extra inkomsten aan overhouden. Daarmee wordt onze begroting, die deels afhankelijk is van sponsorbijdragen, wat minder kwetsbaar en weten we zeker dat we het grootste evenement van Nederland gratis kunnen blijven organiseren!


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties