Waarom juist nu investeren in een E-bike verstandig is!

Van onze redactie
3 juni 2022

Met de enorm hoge benzineprijzen en het vakantiegeld dat gestort is op onze rekening is er geen betere tijd om te investeren in een E-bike. Dus ben je van plan om een E-bike aan te schaffen? Bezoek dan eens de fietsenwinkel Brouwer Bike Store in Lent. Zij kunnen je alles uitleggen over E-bikes én leveren daarbij de beste service.

Brouwer Bike Store zet de klant op nummer 1. Zij communiceren niet voor niks; service staat bij ons écht op nummer één. De E-bike specialist heeft een groot assortiment aan fietsen op voorraad. Maar liefst 450 elektrische fietsen zijn direct uit voorraad leverbaar van top merken zoals Gazelle, Batavus, Giant en meer. 

E-bike aanschaffen: Hier moet je op letten

“Als je een E-bike wilt aanschaffen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten”, vertelt eigenaar Bart Brouwer. “De keuze voor een E-bike hangt af van waar je hem voor gaat gebruiken. Heb je een E-bike nodig voor woon-werkverkeer of juist voor lange afstanden? Wij geven je graag advies voor een E-bike die bij jouw wensen past.” Speciaal voor klanten met deze vragen heeft Brouwer Bike Store een gratis handleiding gemaakt. Deze kun je eenvoudig en gratis downloaden via de website. 

Liever leasen? Dat kan ook!

Bij Brouwer Bike Store kun je naast het kopen van een E-bike deze ook zakelijk of privé leasen. Door de samenwerking met Lease a Bike wordt het erg gemakkelijk om via je werk een E-bike te leasen voor je woon- en werkverkeer. Veel gezonder en milieuvriendelijker dan 

een auto van de zaak. Als werknemer kun je een E-bike leasen tegen slechts 7% bijtelling. 

Kun je via je werk geen E-bike leasen? Geen probleem, bij Brouwer Bike store kun je ook voor privé-gebruik een elektrische fiets leasen. Lees op de website alles over de lease mogelijkheden

Service staat op nummer één

Bij Brouwer Bike Store is persoonlijke en goede service het allerbelangrijkste. Daarom ontvang je bij aanschaf van een E-bike bij Brouwer Bike Store ook nog eens een gratis servicepakket t.w.v. € 250,-. Deze bestaat uit drie volledige servicebeurten én een goedgekeurd AXA-kettingslot. Zo kun je altijd zorgeloos fietsen met je nieuwe elektrische fiets! 

Winactie: 25% terugverdienen! 

Als je al van plan was om een E-bike aan te schaffen, dan ben je dat nu helemaal. Kom dan nu in actie want in de maanden juni en juli, wanneer je bij Brouwer een E-bike aanschaft, maak je automatisch kans om 25% van het aankoopbedrag terug te verdienen! 

Bekijk het volledige assortiment via de website of kom langs in de showroom in Lent. Het team van Brouwer Bike Store staat dagelijks voor je klaar om je uitgebreid advies te geven onder het genot van een lekker kopje thee of koffie.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen