Tour De Kronos: studenten fietsen voor begrip én geld voor mentale problemen

Gezondheid
Van onze redactie
2 juni 2022

"Mentale problemen zijn tegenwoordig een groot probleem, ook onder studenten. Wij, 12 studenten uit Nijmegen, willen ons hier graag voor inzetten. Door middel van Tour De Kronos willen wij geld ophalen voor stichting ‘wijzijnMIND’ en willen wij het taboe doorbreken om mentale problemen meer bespreekbaar te maken."

"Wij gaan dit doen door te fietsen van Parijs naar Nijmegen, een flinke tocht van ruim 500 kilometer. Dit doen we van 2 augustus tot en met 6 augustus. Op 6 augustus komen we aan in Nijmegen en zullen wij onze fietstocht afsluiten met een feest. 
 
MIND wil psychische problemen voorkomen, mensen die te maken hebben met mentale problemenondersteunen en zorgen voor meer openheid en begrip. Ook vind MIND het belangrijk om de omgeving te steunen wanneer iemand last heeft van mentale problemen. Dit doet MIND door informatie te bieden, onderzoek te doen, projecten uit te voeren en veel acties te ondersteunen. 
 
Wij willen met onze actie niet alleen geld ophalen, maar ook ons steentje bijdragen om mentale en psychische problemen beter bespreekbaar te maken.
 
Steun jij ons in dit traject en wil jij ook bijdragen? Doneer en deel onze actie met jouw vrienden, familie en collega's."
 
De reis is te volgen via Instagram: @tourdekronos & via onze actiepagina: starteeneigenevenement.doemeemetmind.nl/actie/hjc-kronos 
 

Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties