Vierdaagsefeesten lanceert compleet programma

Van onze redactie | Fotograaf: Joris Bisschops
1 juni 2022

Na drie jaar mag Nijmegen eindelijk weer de mooiste zeven dagen van het jaar vieren. De organisatie van de Vierdaagsefeesten is in volle gang en de ruim 40 podia maken zich klaar voor het grootste evenement van Nederland. De geweldige sfeer die het evenement met zich meebrengt is niet de enige voorbode: de programmering van meer dan 1000 acts is dit jaar méér dan divers. De podia, waaronder 6 nieuwe, pakken uit met een line-up in zeven fijne thema’s.

Ruim anderhalf miljoen mensen bezoeken het centrum van Nijmegen om verspreid over zeven dagen te genieten van de bekendste hits van dit moment, de fijnste classics, nieuw te ontdekken pareltjes in alle genres, elektronische dance-, techno-, disco- en housemuziek en muziek uit alle windstreken.

Het programma

Een greep uit de bekendste namen die op het programma staan zijn Snollebollekes, Antoon, Flemming, Ronnie Flex, Mart Hoogkamer, Donnie, Bizzey, Boef, Douwe Bob, Frank Boeijen, Meau (uitverkocht), Frans Duijts, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Wolter Kroes, Tino Martin, Tim Knol, Jannes, FeestDJRuud en Mental Theo. Deze en nog veel meer artiesten zijn te vinden op onder andere Matrixx Live aan de Kade, Plein 1944, Faberplein, Hertogplein, Matrixx at the Park, Molenstraat, en Stevenskerk Live. Bovendien zorgen goede coverbands, feestacts en dj’s ervoor dat je op veel locaties kunt meezingen en dansen op hits van vroeger tot nu.

Bij onder andere Valkhof Festival, De Kaaij, Smaakmarkt en Ramblas zijn er voor de echte muziekliefhebbers veel nieuwe namen te ontdekken in de genres rock, pop, indie, singer-songwriter, stoner, jazz, latin, garage, punk, of rock ’n roll. Ook losgaan op elektronische dance-, techno- of housemuziek kun je op de Vierdaagsefeesten. Op de woensdag kleurt de stad roze en wordt het feest van acceptatie en diversiteit gevierd.

Naast het feestgedruis vind je ook theater, workshops en lezingen bij Festival op ’t Eiland. En zijn er kidsprogramma’s bij verschillende podia, je kunt abseilen van de Stevenstoren en op zondagavond genieten van de traditionele vuurwerkshow en het gevelconcert.

App

Nu al kun je jouw route uitstippelen en zoeken op podia, thema’s en genres op vierdaagsefeesten.nl/programma. Binnenkort lanceert de Vierdaagsefeesten ook een nieuwe app, waarop je al je favorieten kunt opslaan en je eigen homepage kunt samenstellen naar aanleiding van jouw voorkeuren. Naast de optie om pushberichten te ontvangen bij start van de shows van je favoriete artiesten, blijf je ermee ook op de hoogte van het laatste nieuws. Ook wordt het mogelijk om bij drukte op de plattegrond te zien waar het minder druk is en zo zelf een andere locatie te kiezen.

Het volledige programma is nu compleet en te vinden op vierdaagsefeesten.nl/programma.

Vierdaagsefeesten Nijmegen
Zaterdag 16 t/m vrijdag 22 juli 2022
Dagelijks vanaf 12:00 uur (na 00:30u diverse binnenprogramma’s)
Gratis toegang, met uitzondering van de concerten in de Stevenskerk en Sint Jacobskapel. Kaartverkoop via vierdaagsefeesten.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties