Organisatoren Ruud en Gijs: “We gaan het festival-gevoel in Wijchen introduceren!”

Evenementen
Van onze redactie
31 mei 2022

Het Zomerfestival Wijchen 2022 van 22 tm 26 juni wordt zeer speciaal! De organisatoren Ruud Sommerdijk en Gijs Gommers leggen graag uit wat hun 1e Zomerfestival nou zo uniek maakt. 

U kent de beide organisatoren van ‘t Witte Paard Evenementen natuurlijk nog van de gezellige Kermis- en Carnavaltent-feesten die ze 20 jaar succesvol organiseerden. Dat zal dit jaar anders zijn.

Ruud en Gijs: “Wijchen is toe aan iets nieuws. Het Zomerfestival zal een uitstraling krijgen die compleet vernieuwend is. Zo komen er stretch-overkappingen en zal de kasteeltuin prachtig uitgelicht worden met een groot podium met het Kasteel als decor! Verder zullen er diverse bars zijn, met ook een cocktailbar. Daarnaast is er een compleet Food Court dat geheel verzorgd wordt door de Wijchense horecabedrijven Sterrebosch, Thuis bij Fien en Meneer Smit.”

"Op woensdag 22 juni beginnen we met het Kinderfestival, met o.a. het Straattheater met Holly en Bertje en een podiumact van Anders met Sander. Tevens staan er springkussens, kun je je laten schminken en is er gratis limonade. Wat een gezellig Kinderfeest!
Vanaf 18.00 is er gratis entree met de Wijchense singer-songwriter Arjen Tijs die het zwoele zomeravondgevoel compleet maakt.

Op donderdag 23 juni kun je overdag terecht op het Amazing Afternoon Terras met lekkere Lounge Music Ibiza. Kortom, lekker relaxen in de Kasteeltuin. ‘s Avonds zult u zich in het ultieme Openluchttheater wanen met de 3 prachtige stemmen van OG3NE! Met een heerlijk drankje zal ook de interactieve band Familie de Bruin (bekend van de 4Daagsefeesten op het Faberplein) deze avond tot een zomers hoogtepunt maken.

Op vrijdag 24 juni kan je vanaf 16.00 uur terecht voor de grootste Vrijmibo XXXL met Radio 10-DJ’s en een optreden van Pascal Redeker. Vele bedrijven hebben hiervoor de tickets al binnen. De avond gaat vanaf 22.00u over in Freaky Friday met DJ Rob Toonen - bekend van SLAMFM en Mallorca.

Zaterdag 25 juni vanaf 13.00 uur kun je op ons Amazing Afternoon Terras genieten van een optreden van de Wijchense zanger Twan Kersten met o.a zijn Johnny Cash-repertoire. Vanaf 20.00 u zal de THE TRIBUTE NIGHT een avond worden om nooit te vergeten! Wat te denken van de winnaar van SBS6 Tribute Battle of The Bands “Queen must go on” en de band “Stones Sessions”. Let’s Rock this Night!

Op zondag 26 juni maken we er vanaf 13.00 uur nog één groot Wijchens feest van tijdens ‘t Witte Paard Matinee Reünie. Het gezellige maandagmiddag-matinee op zondag met de bekende huis-dj’s Joris, Jorg en Frank en een optreden van Jan Biggel. ('Ons moeder zeej nog').

Het Zomerfestival 2022 mag u niet missen. Het vakantiegevoel komt eraan! Bestel nu uw kaarten, want de verkoop gaat snel! wittepaardfestival.nl


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties