Lekker struinen door 30 prachtige Nijmeegse tuinen op 11 juni

Groen
Van onze redactie
27 mei 2022

Na een coronapauze van 2 jaar krijgt u nu weer een kans: de 21e Nijmeegse Open Tuinendag! Samen met honderden andere gasten wandelt of fietst u langs een aantal tuinen naar keuze. Hier wordt u van harte welkom geheten door de tuineigenaren of vrijwilligers.

U raakt geïnspireerd door het unieke karakter van elke tuin met de plantenpracht en de mooie tuinverhalen. En... dit jaar zijn er ook alternatieven, zoals buurttuinen en duurzame tuinen.

Om het u makkelijker te maken heeft iedere tuin één of meer labels met de tuincategorieën: sier, duurzaam, groente/fruit en kunst.

Alle tuinen met hun adressen, labels, verhalen en mooie foto’s vindt u op de vernieuwde website www.nijmeegseopentuinendag.nl. Bovendien vindt u bij elke tuiningang een bord met een QR-code voor informatie.

Maak er zo een leuk dagje-uit van en kom samen met buren, familie en vrienden naar de Nijmeegse Open Tuinendag op zaterdag 11 juni 2022 van 10.00 tot 17.00 uur. Het belooft een prachtige dag te worden! Meer informatie? Ga naar www.nijmeegseopentuinendag.nl


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties