Loopbaanadviesgesprek zonder afspraak in Bibliotheek De Mariënburg

Van onze redactie
24 mei 2022

Denk je na over een carrièreswitch? Ben je benieuwd welke baan bij jou past en wat de omscholingsmogelijkheden zijn? Kom dan naar Bibliotheek De Mariënburg voor een loopbaanadviesgesprek van het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen. Een afspraak is niet nodig.

Elke inwoner van het Rijk van Nijmegen kan kosteloos in gesprek met een adviseur van het Leerwerkloket Rijk van Nijmegen. Dit kan ook in Bibliotheek De Mariënburg, zonder afspraak.

Iedere twee weken, met uitzondering van de schoolvakanties, zit hier een ervaren loopbaanadviseur om advies te geven over jouw loopbaan. Heb jij vragen zoals: Waar kan ik omscholen? Welke baan past bij mij? Welke opleiding wil ik volgen? Kan ik leren en werken tegelijk? Welke financieringsmogelijkheden zijn er?

Kom dan naar Bibliotheek De Mariënburg op de volgende dinsdagen van 13.00 tot 17.00 uur: 7 juni, 21 juni, 5 juli, 30 augustus, 13 september, 27 september, 11 oktober, 8 november, 22 november, 6 december en 20 december 2022. Voor een loopbaanadviesgesprek op een ander moment is aanmelden voor een afspraak mogelijk via rijkvannijmegen.leerwerkloket.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties