Muzikale voorstelling Dageraad in Hubert op 29 mei

Kunst en cultuur
Van onze redactie
21 mei 2022

Wat moet er gebeuren voordat je eindelijk volledig achter jezelf durft te gaan staan? Op deze vraag probeert Bertram van Alphen antwoord te geven in zijn muzikale voorstelling Dageraad. Hij neemt zichzelf onder de loep en zingt epische liedjes met beats, soundscapes en akoestische instrumenten. 

Bertram vertelt verhalen over queer zijn, over punk met groene haren en over hoe je een puzzelstukje kan zijn dat nergens past. En over zomaar ineens in een ziekenhuisbed een lichtpuntje vinden in het holst van de nacht.

Bertram verhuisde ruim een jaar geleden vanuit de randstad naar Nijmegen, inmiddels is hij verliefd op deze stad en de prachtige culturele plekken. Cultuur broedplaats Hubert is zo’n beetje zijn achtertuin en daar speelt hij een van de try outs. Bertram studeerde kleinkunst en cabaret aan de Koningstheateracademie en daarna voltooide hij het conservatorium. Hij werkt als docent, maakt liedjes en treedt op. In juni speelt hij op het Leids Cabaret Festival en volgend seizoen in diverse theaters. Bertram wordt op toetsen begeleid door Tom Dicke (winnaar Annie M.G. Schmidtprijs). 

Datum: zondag 29 mei
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Hubert Nijmegen, Sint Hubertusstraat 10, Hal 1
Tickets: €10 (excl. service+transactiekosten) 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen