Gewonde na steekincident in Meijhorst

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
18 mei 2022

Vanavond vond omstreeks 22.00 uur een steekincident plaats in de 24e straat van de Meijhorst. Eén persoon raakte gewond.

De politie rukte groots uit na de melding van een steekincident, waarbij iemand meerdere malen gestoken zou zijn. Ook een ambulance en het Mobiel Medisch Team werden opgeroepen. De piloot van de traumahelikopter zette de landing bij Staddijk in, maar kon terug naar Volkel zonder te landen voor dit incident.

De politie begeleidde een gewonde vrouw naar de ambulance. De ambulance vervoerde de vrouw met spoed naar het ziekenhuis. Over de ernst van haar verwondingen is nog niks bekend. De politie is nog met 5 voertuigen aanwezig in de straat. De agenten lopen in en rondom een appartementencomplex.

Het steekincident vond plaats in een appartement op de tweede verdieping. Daar lopen meerdere agenten en is de balustrade gedeeltelijk afgezet. De politie kan op dit moment nog geen uitspraken doen over de zaak in verband met het lopende onderzoek. Dat wordt uitgevoerd door agenten, de recherche en de Forensische Opsporing.

Wel is bekend dat een 41-jarige Nijmegenaar in de nabijheid van van het complex is aangehouden. Hij wordt verdacht van het steken van de vrouw.


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024