ROC-student Bart Willems ontvangt prijs Best of Excellence tijdens MBO Ambassadeursgala

Onderwijs
Van onze redactie
17 mei 2022

Bart Willems, 3e jaars student Werkvoorbereiden Fabricage bij ROC Nijmegen, won tijdens het MBO Ambassadeursgala in Theater Orpheus in Apeldoorn de categorie Best of Excellence. Een knappe prestatie, het geeft aan dat hij de hoogste score had van alle studenten tijdens Skills the Finals.

Maandag 16 mei vond het jaarlijkse MBO Ambassadeursgala plaats. Tijdens dit evenement wordt er stilgestaan bij het belang van het ‘Mega Belangrijke Onderwijs’. Ook de nieuwe landelijke MBO Ambassadeur wordt hier gekozen.

Best of Excellence
Daarnaast werd voor de eerste keer ook de prijs uitgereikt voor Best of Excellence. Deze ontving Bart Willems, 3e jaars student Werkvoorbereiden Fabricage uit handen van minister Robbert Dijkgraaf. Bart kwam tijdens Skills the finals uit voor ROC Nijmegen in het vak lassen en scoorde maar liefst 95% op de opdracht. Dat betekent dat hij al zijn opdrachten bijna perfect heeft uitgevoerd. Een prestatie van formaat. 
De jury prees hem voor de maximale score op doorzettingsvermogen en zijn excellente uitvoering van alle opdrachten. 

Skills the finals
In april streden honderden studenten tijdens Skills The Finals om de titel beste vakman/ vakvrouw van Nederland. Bart Willems won daar goud. De 10 studenten die tijdens Skills The Finals de beste scores hebben behaald waren genomineerd voor Best of Excellence.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen