Nieuw in Dukenburg: Pronk Eten en Drinken, Cadeauwinkel en Wasserij!

Ondernemers
Van onze redactie
17 mei 2022

In Winkelcentrum Dukenburg zit Pronk, een unieke winkel die is ontstaan vanuit de samenwerking van de Stichting 'Van hier naar daar' en het PRO College. 

Wat houdt dat nu precies in? We vragen het aan bedrijfsleider Ingrid van de Water. “We werken met stagiairs van het PRO College die ook de producten maken. Zij leren hoe het is om te werken in de praktijk op het gebied van Horeca, Retail en Facilitair. Maar ook zorginstellingen, dagbestedingen en lokale hobbyisten leveren aan ons de producten.

We verkopen duurzame ambachtelijke en handgemaakte cadeaus als tassen, babykleding, sieraden, boeken en lichaamsverzorgingsartikelen. Ook hebben we een wasserij waar u binnen één dag uw wasgoed geleverd krijgt. Daarnaast kan je bij ons terecht voor koffie, gebak, soep en broodjes. Wat veel mensen niet weten is dat men bij ons tevens gebruik kan maken van het toilet.”

De leer-werkwinkel Pronk ontvangt subsidies van Het Oranjefonds, de Rabo Foundation en de Gemeente Nijmegen. Tot slot wil Ingrid nog laten weten dat de prijzen waarmee Pronk werkt zeer betaalbaar zijn. “Bij ons heb je voor een leuke prijs een leuk cadeau of een lekkere lunch!”

Meer info op de Facebookpagina van Pronk en hun Instagramaccount.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen