Algemene Ledenvergadering Huurdersvereniging Accio (van Talis)

Wonen
Van onze redactie
17 mei 2022

Op zaterdag 21 mei vindt in het Oud Burgeren Gasthuis (OBG), Prof. Cornelissenstraat2 in Nijmegen de Algemene Ledenvergadering van huurdersvereniging Accio plaats. De bijeenkomst begint om 13.30 uur en eindigt om 16.00 uur. De bijeenkomst is toegankelijk voor leden van Accio, maar is van belang voor alle 16.000 huurders van woningbouwcoöperatie Talis.

Tijdens de vergadering geeft het bestuur een toelichting op de activiteiten van de vereniging in 2021. Daarnaast legt zij verantwoording af over het financiële reilen en zeilen. Bovendien wordt er op hoofdlijnen vooruit gekeken naar de plannen voor de toekomst. Ook wordt er tijdens deze bijeenkomst een nieuwe kandidaat voor het bestuur voorgedragen. Na afloop van het formele gedeelte is er een kennismaking met Margje Lubbers, lid van de Raad van bestuur van Talis. Na afloop is er, onder het genot van een drankje en een hapje, gelegenheid tot informeel contact met leden van het bestuur van Accio en medewerkers van Talis.

Accio vertegenwoordigt en verwoordt Huurdersvereniging Accio behartigt de belangen van de huurders van woningcorporatie Talis in zowel Wijchen als Nijmegen. De vereniging overlegt met Talis en gemeenten over het beleid en andere organisatiebrede onderwerpen. Zij verwoordt de belangen en wensen van de huurders en bespreekt deze met Talis. Voorbeelden van onderwerpen waarover gesproken wordt zijn: de jaarlijkse huuraanpassing, de prestatieafspraken met de gemeenten en duurzaamheid. Accio is in 2012 gestart als huurdersplatform van Talis en is sinds 2016 een formele vereniging. Voor het jaarverslag en informatie over Accio kunt u terecht op www.hv-accio.nl.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties