Gezellige open dag op bedrijventerrein TPN-West

Tekst: Maud van der Vegt | Foto's: Ger Neijenhuyzen
15 mei 2022

Gisteren was een onwijs gezellige open dag vanuit Bedrijvenvereniging TPN-West op het terrein van ‘Planet Awesome’. Mensen konden op een leuke manier kennismaken met verschillende bedrijven gevestigd in het desbetreffende bedrijventerrein.

De sfeer van de open dag was erg goed. Het weer was mooi, er waren veel mensen op afgekomen, er kon eten en drinken geconsumeerd worden en amusement was ook aanwezig. Henrike Brouwer stond erg mooi te zingen en was aanwezig als ‘First-Dates’ host. Dit concept was een slim bedachte manier om mensen aan bedrijven te koppelen. Op de beurs was namelijk ook een ingang voor mensen om zich te verdiepen in de eventuele opties/leertrajecten die bedrijven te bieden hebben.

Verschillende soorten bedrijven waren aanwezig. Van ‘Eendenverhuur Nyma’, een bedrijf dat auto’s van het model ‘Eend’ verhuurt, tot ‘Valuepack’, een bedrijf die de verpakkingen van medische producten verzorgt. Juist de diversiteit van de aanwezige bedrijven was zo leuk. Echt voor iedereen iets interessants.

De dag werd georganiseerd door Bedrijvenvereniging TPN-West. In 2019 kwam het idee op tafel om een open dag te organiseren, om mensen te laten zien hoeveel verschillende leuke bedrijven op het bedrijventerrein werkzaam zijn. Helaas was vanwege Covid-19 nu pas de mogelijkheid tot een open dag, maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken. Op het bedrijventerrein TPN-West zijn om en nabij wel 460 bedrijven gevestigd en 8000 mensen werkzaam.


Dit bericht delen:

Advertenties