Boekpresentatie 'De Eetswitch' van Anki Willemsen bij Boekhandel Dekker van de Vegt

Eten en drinken
Van onze redactie | Foto's Emma Peijnenburg
13 mei 2022

De Nijmeegse voedingsdeskundige & influencer Anki Willemsen brengt woensdag 18 mei haar nieuwe boek 'De Eetswitch - Afvallen zónder dieet’ uit. De boekpresentatie van De Eetswitch vindt plaats in Boekhandel Dekker van de Vegt te Nijmegen op donderdag 19 mei vanaf 19:00u.

De cijfers liegen er niet om: één op de twee volwassenen heeft overgewicht en 13 procent van de volwassenen heeft obesitas. Ook kinderen worden steeds zwaarder. Het advies om je leefstijl te verbeteren en zo gewichtsverlies te bewerkstelligen, wordt dagelijks door artsen, zorgpersoneel en verwijzers gegeven. Maar in de praktijk blijkt het lastig. Er wordt vaak gestart met een dieet, wat vaak op de lange termijn niet werkt. 
 
Lazyfitgirl Methode
Naast voedingsdeskundige met een grote online following, is Anki ook ervaringsdeskundige, ze kampte zelf in haar jongere jaren namelijk ontzettend lang met overgewicht. Dat ze narcolepsie heeft, een slaap-waakstoornis hielp hierbij niet. Zelf viel ze uiteindelijk ruim 25 kilo af, waarna ze haar ervaring en kennis heeft vertaald in de Lazyfitgirl Methode. Het is Anki haar missie om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een voedzaam eetpatroon en een gezonde leefstijl. Met haar boek receptenboek 'De Eetswitch - Afvallen zónder dieet’ biedt Anki dé oplossing om op een laagdrempelige manier te leren afvallen zónder dieet.
 

Dit bericht delen:

Advertenties