Aan tafel in de wijk: gesprekken over dementie in Bibliotheek Muntweg

Gezondheid
Van onze redactie
11 mei 2022

Ken je iemand met Alzheimer? Kom dan op dinsdag 24 mei van 19.30 tot 21.00 uur naar de talkshow ‘Aan tafel in de wijk’ in Bibliotheek Muntweg. Gespreksleider Elma Vriezekolk gaat in gesprek met Alzheimer-deskundigen en een mantelzorger.

Iemand met Alzheimer, ook wel dementie genoemd, heeft geheugenproblemen en krijgt steeds meer moeite met dagelijkse vaardigheden. Elma Vriezekolk (foto) gaat tijdens de talkshow ‘Aan tafel in de wijk’ in gesprek met Prof. Dr. Raymond Koopmans van het Radboudumc. Hij doet onderzoek naar oude en jonge mensen met de ziekte van Alzheimer. Een mantelzorger neemt plaats aan tafel om eigen ervaringen te delen. Ook is het Alzheimercafé Nijmegen aanwezig met een informatiestand. Er is muziek en na afloop kan iedereen nog even met elkaar napraten. 

Bibliotheekleden betalen € 4,- voor een kaartje, overige bezoekers € 5,-. Kaartjes zijn te koop in de bibliotheek of via www.obgz.nl/agenda.Bibliotheek Muntweg is gevestigd aan de Muntweg 207 in Nijmegen, vlakbij het Goffertpark. 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen