Opticien op de koffie Bjorn gaat voor een eerlijke prijs voor uw bril!

Ondernemers
Van onze redactie
11 mei 2022

“Ik wil mensen een eerlijke prijs bieden voor een goede bril”, vertelt Bjorn Luijten, beter bekend als de Opticien op de Koffie.

“Op onze nIeuwe website www.opticienopdekoffie.nl hebben we nu ook “Opticien op Lokatie” staan, wat wellicht beter onze service omschrijft. En de koffie neem ik altijd mee, want dat zorgt voor gezelligheid tijdens het oplossen van de oogproblemen en de keuzes maken voor de juiste bril!”

De gediplomeerde opticien krijgt het steeds drukker, want nogal wat mensen vinden het simpelweg een stuk gemakkelijker om in de thuissituatie geholpen te worden. “Het scheelt een hoop gedoe als je bijvoorbeeld slecht ter been bent of een eind moet reizen. Je kan op www.opticienopdekoffie.nl gemakkelijk een afspraak maken en dan kom ik graag met mijn apparatuur uw kant op!  Dat kan natuurlijk ook in de avonduren.”

Wist u dat inmiddels tientallen Wijchenaren en Nijmegenaren prima geholpen zijn door Bjorn Luijten? Hij adviseert u desgevraagd tevens over de declaratiemogelijkheden van uw bril. “De ogen en de portemonnee moeten namelijk altijd in evenwicht zijn”, lacht de Opticien op de koffie tot slot.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties