Nieuwe literaire thriller van Nijmeegse Anne Marie de Haan

Kunst en cultuur
Van onze redactie
9 mei 2022

Afgelopen vrijdag 6 mei publiceerde Anne Marie de Haan haar nieuwe thriller Fatima's Hand. De moord op Ibrahim Al Fawzi en de vondst van een voodoo-popje
ontketenen een reeks surrealistische en gewelddadige gebeurtenissen. 

De politie staat voor een raadsel en het lukt rechercheur Afalkay Al Fayed niet om in zijn eentje de dader te vinden. Zonder het van elkaar te weten, houden vier personages uit verschillende werelden een puzzelstukje van de waarheid in handen. Deze leiden allemaal naar de hand van Fatima. Fatima’s hand is een kleurrijke thriller met occulte invloeden. Het leest als een spannende reis, die begint in Findhorn en via Arnhem, Ibiza, Marrakesh, de Sahara en Port-au-Prince weer eindigt in Arnhem.

Anne Marie de Haan schrijft artikelen en verhalen sinds 1990. Zij studeerde Kunstgeschiedenis, Journalistiek en volgde schrijfcursussen Verhalen en Roman bij de Schrijvers vakschool. Zij werkte in de reiswereld en bij het Internationale Vrouwencentrum. Daarnaast is zij geïnteresseerd in het bovennatuurlijke, esoterische en in lucide dromen. Fatima’s hand is haar fictiedebuut.

Voor meer informatie kijk op: fatimashand.nl

Bestel het boek direct hier.

Of vraag ernaar in uw boekhandel:
ISBN: 9789464373578
Productinformatie: gekleurde paperback kaft, 256 pagina’s, binnenwerk zwart-wit met illustraties. Illustraties en artwork door Brenda Beek, foto achterkant door Manon Bruininga.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties