Marktleider SIG in specialistische afbouwmaterialen opent vestiging aan Bijsterhuizen in Nijmegen!

Ondernemers
Van onze redactie
9 mei 2022

Op 9 mei 2022 opende SIG Benelux officieel de deuren van een gloednieuwe vestiging in Nijmegen. De doelgroep bestaat uit stukadoors, spachtelaars en schilders. Maar ook professionals in droge afbouw zoals plafond- en wandzetters kunnen er goed terecht. 

Op termijn voegt de specialist in afbouwmaterialen ook technische isolatiematerialen toe aan het kwalitatieve assortiment. De nieuwe winkel krijgt een belangrijke regionale functie. “Ik ben ervan overtuigd dat onze klanten goed uit de voeten kunnen met onze heldere en vooral overzichtelijke winkelformule”, laat Mark Klarenbeek, vestigingsmanager SIG Nijmegen weten.

SIG blijft zich de komende jaren richten op een breed en specialistisch assortiment afbouwmaterialen en technische isolatie. “We geven onze klanten goed onderbouwde adviezen, op basis van jarenlange expertise en ervaring. Ook service en logistieke dienstverlening op hoog niveau zijn onze speerpunten”, vertelt vestigingsmanager Mark Klarenbeek enthousiast. “Het is de ambitie van SIG om marktleider te zijn in natte en droge afbouw en technische isolatie. Dat betekent dat we onze pijlen richten op ‘een ideale vestiging van de toekomst’.
En SIG Nijmegen is zo’n vestiging van de toekomst. Met zo’n 2500 m2 oppervlakte en alle specialismen onder één dak.” Mark en zijn team kunnen niet wachten om klanten te verwelkomen. De nieuwe vestiging is gesitueerd op bedrijventerrein Bijsterhuizen (Bijsterhuizen 1104, Nijmegen). Heel centraal gelegen, dichtbij uitvalswegen zoals de A326, A73 en de A50. De nieuwe vestiging beschikt niet alleen over een groot aantal vierkante meters winkelruimte en een zeer ruime opslagcapaciteit, maar ook over een drive-thru.

“Omdat alle specialismen hier bij elkaar komen, zowel in de winkel als in het distributiecentrum, vormt SIG Nijmegen een one-stop-shop.  Wij bieden alles tegelijk; een goed advies, een breed assortiment, hoogstaande service en slimme logistieke oplossingen. Daarbij kiezen onze klanten voor de manier die hen het beste past: bestellen via onze webshop en afhalen in de winkel of direct in de winkel.”

www.sigafbouwspecialist.nl


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen