Rubriek FIJN-fietsen: 'Mobiel blijven: Tworby, geen gewone fiets!'

Ondernemers
Van onze redactie
6 mei 2022

Stabiel fietsen op een driewieler is mogelijk met uw eigen fiets. De ombouwset Tworby kan door FIJN-fietsen op de Groesbeekseweg vermoedelijk ook op uw fiets gemonteerd worden.

Ingegoten door zijn oude leermeester weet Roy Fijn als geen ander dat het zelfstandig mobiel blijven essentieel kan zijn. Er wordt dan ook goed meegedacht en verschillende opties komen ter sprake als je in gesprek bent met Roy van FIJN-fietsen aan de Groesbeekseweg in Nijmegen.
“De ombouwset Tworby is een uniek systeem die onder een nieuwe of bestaande fiets of e-bike gemonteerd kan worden. Na montage staat de fiets als een huis en wordt fietsen een nieuwe, stabiele, belevenis.”

Er zijn al meerdere klanten, allen met hun eigen achtergrond, blij gemaakt met de ombouwset van Tworby. Samen met het Nijmeegse bedrijf weet Roy een fiets om te toveren tot een stabiele driewieler. De breedte is zodanig (slechts 72cm) dat deze door iedere schuur- of voordeur gereden kan worden. De achterwielen zijn met een differentieel uitgerust en kunnen dus onafhankelijk van elkaar draaien (handig bij het nemen van bochten). Ook wordt de fiets uitgerust met hydraulische schijfremmen voorzien van een handrem. Deze handrem maakt het mogelijk om de fiets te blokkeren zodat er veilig op- en afgestapt kan worden zonder dat de driewieler aan het rollen gaat.
Voelt u zich toch wat onzeker dan bestaat de mogelijkheid tot het nemen van een aantal rijlessen onder professionele begeleiding. Het Tworby-systeem kan onder uw bestaande fiets of e-bike gemonteerd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk dit bij een nieuwe e-bike van FIJN-fietsen te laten uitvoeren. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken!
(Lees verder onder de flyer).

Om het Tworby-systeem nog meer te promoten is er woensdag 11 mei de mogelijkheid onder begeleiding proef te komen fietsen en je volledig te laten informeren over de mogelijkheden.
Wil je liever op een duo-fiets of een ander type driewieler, dan bestaat de mogelijkheid om een driewieler van het merk Van Raam (bijvoorbeeld het model Maxi comfort of Easy Rider) of Hukla (model Cortes)  aan te schaffen.

www.fijn-fietsen.nl


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties