GGD Gelderland-Zuid sluit test- en vaccinatielocatie De Biezen

Corona
Tekst: Van onze redactie | Fotograaf: Lars Schwachöfer
6 mei 2022

Vanaf maandag 16 mei sluit GGD Gelderland-Zuid ‘De Biezen’ in Nijmegen. Inwoners van Nijmegen en omstreken kunnen voor corona tests en vaccinaties terecht in de locatie aan de Weg door Jonkerbos 10 in Nijmegen. De vraag naar coronatesten en -vaccinaties is de afgelopen tijd erg afgenomen. Daarom houdt de GGD nog maar een aantal locaties open in de regio.

Testbeleid is veranderd
Sinds 11 april 2022 is het testbeleid veranderd. Het is niet meer nodig om na een positieve zelftest een bevestigingstest te doen bij de GGD. Zelftesten bij klachten blijft wel belangrijk. Door de zelftest weet u namelijk of u corona hebt of niet. En kunt u uw gedrag daarop aanpassen. Voor sommige mensen geldt nog steeds het advies om een test te doen bij de GGD. Voor wie dit geldt vindt u op de site van de Rijksoverheid.

Kijk altijd op de website voor de openingstijden
De GGD is nog steeds open voor coronatesten en -vaccinaties. Kijk altijd op de website www.ggdgelderlandzuid.nl voor de openingstijden.

GGD Gelderland-Zuid vaccineert in de regio ook op tijdelijke locaties. Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is te zien wanneer ze waar vaccineren.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties