Bestelbus uitgebrand bij bedrijf aan Hogelandseweg

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
5 mei 2022

Vannacht woedde omstreeks 12 uur een brand aan de Hogelandseweg. Een op het terrein van een bedrijf geparkeerde bestelbus brandde uit.

De brand werd door een voorbijganger ontdekt. Hij zag vlammen en alarmeerde vervolgens de brandweer. Omdat niet duidelijk was wat er precies in brand stond, werden direct meerdere brandweerwagens naar de Hogelandseweg gestuurd. Vijf brandweerwagens kwamen ter plaatse, maar vier konden onverrichter zake doorrijden. De brand woedde in een bestelbus op de oprit van het terrein.

Brandweerlieden knipten het kettingslot aan de poort van het terrein open om op het terrein te komen. De brand was snel onder controle, maar de bus was niet meer te redden. Agenten liepen over het terrein van het bedrijf om te kijken of er mensen aanwezig waren. Dit bleek niet het geval. Na enige tijd arriveerde de eigenaar bij zijn bedrijf. Na een gesprek met de politie sloot hij het terrein weer af. Wat de oorzaak van de brand is geweest en of de politie onderzoek doet, is onbekend.


Dit bericht delen:

Advertenties