Middagfestival met Drumfanfare Michaël en Showdance Demoteam Lipstick

Evenementen
Van onze redactie
1 mei 2022

Op zondagmiddag 8 mei organiseert de Lindenberg in de reeks Podium aan de Waal een gratis middagfestival voor jong en oud aan de Waalkade. De aanvang is om 15.00 uur.

Krijg jij ook al zo’n zin in de zomer? Kom dan zondag 8 mei naar Podium aan de Waal. Drumfanfare Michaël en Showdance Demoteam Lipstick zetten die dag een éénmiddags festival op voor jong en oud! Met fantastische popmuziek en festival vibes brengen we je alvast een heerlijk zomers gevoel aan de Waalkade. Samen met Lipstick kun je mee swingen op nummers van The Golden Earring, Jennifer Lopez, Coldplay en Kensington. Ben jij er ook bij?

Over de artiesten

Lipstick is het Showdance Demoteam van Studentendansvereniging Dance Fever in Nijmegen. Het team zelf bestaat al een aantal jaren, met steeds een andere samenstelling. Ze dansen verschillende stijlen en elke dans is weer een leuke uitdaging. Docent Fleur is verantwoordelijk voor alle choreografieën. De stukken die tijdens het concert worden opgetreden laten dan ook verschillende dansstijlen en emoties zien. Zo komen showy glitters, frustraties, maffe trekjes en feestvibes allemaal langs!

Drumfanfare Michaël uit Nijmegen is een frisse club van 36 muzikanten die van wel van een muzikale uitdaging houdt. Zowel marcherend op straat als met haar concerten streven ze naar muzikale topprestaties. De drumfanfare is een vast gezicht in Nijmegen en omstreken. Of het nu gaat om de Dodenherdenking op 4 mei of de opening van de Vierdaagse, Drumfanfare Michaël heeft voor elke gelegenheid passende muziek.

Podium aan de Waal

Dit programma is onderdeel van Podium aan de Waal. Lees meer over Podium aan de Waal en bekijk het volledige programma op: delindenberg.com 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties