Marikenhuis: solovoorstelling Kitty van Mil-Trepels op zondag 15 mei

Gezondheid
Fotograaf: Peter Reuver, Foto De Vakman, Uden
1 mei 2022

We worden ermee om de oren gegooid: ‘Geluk is geen einddoel, het is een manier van leven’. Er zijn veel pogingen tot een Mindful bestaan, met Zen-meditatie, in een Yellow submarine of dansend op een vulkaan. Maar ‘gewoon’ in de rij bij de kassa van de supermarkt of tijdens een MRI kan natuurlijk ook.

KREEFT is een voorstelling van Kitty Trepels-van Mil met ultieme zelfreflectie, om te lachen en om te huilen. Een kijkje in de spiegel. Uw spiegel, hand in hand met Sneeuwwitje, Doornroosje, Repelsteeltje, Hans en Grietje. Roodkapje en andere diepgewortelde kinderangsten. Niets is wat het lijkt. En het kan altijd nog erger…

Geloof, hoop, wanhoop en liefde van een Kreeft in bange dagen. Samengeperst op een schaal van 0 tot 10. Hoe je dat doet? Dat laat Kitty Trepels van Mil zien in het Marikenhuis, in alweer haar vierde theatervoorstelling.

KREEFT is zondag 15 mei om 15.00 uur te zien in het Marikenhuis te zien. Inloop vanaf 14.30.
De voorstelling is gratis toegankelijk. Consumpties € 1,- (alleen pinnen). Het Marikenhuis, inloophuis voor mensen geraakt door kanker, is gevestigd aan de Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. U kunt u hier aanmelden.

Voor meer informatie en aanmelden: kijk op www.marikenhuis.nl. Fragmenten uit de derde solo van Kitty “Niemandsland’ zijn te zien in de documentaire van Hella Jonge: De slag om het vrouwenhart

Lees hier meer over haar laatste boek 'De vrouw in twintig wachtkamers'.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties