Weer een bijeenkomst van het Parkinson Café regio Nijmegen

Van onze redactie
30 april 2022

Op vrijdag 13 mei 2022 is er weer een bijeenkomst van ons Parkinson Café. Het thema is: hoe om te gaan met de psychische en emotionele veranderingen bij de ziekte van Parkinson, een workshop voor mensen die lijden aan de ziekte van Parkinson en hun naasten. In deze workshop worden de gevolgen besproken en zullen enkele oefeningen aan bod komen die je kunt inzetten om de veerkracht te vergroten.

Spreker Gabriël Roodbol is verpleegkundig specialist GGZ. Hij is hoofddocent voor de opleiding van verpleegkundig specialisten in Nijmegen.

De bijeenkomst vindt plaats in wijkcentrum de Ark van Oost, Cipresstraat 154, 6523 HR in Nijmegen-Oost, van 14.00 tot 16.00 uur. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

U bent van harte uitgenodigd de bijeenkomst bij te wonen. Wel vraagt de organisatie u om u vooraf aan te melden via info@parkinsoncafenijmegen.nl. "We hebben plaats voor maximaal 75 personen. Bij overschrijding van dit aantal moeten wij u op een wachtlijst plaatsen. Maar zonder tegenbericht bent u van harte welkom.

Toegang is gratis, munten voor koffie/thee € 2,00 per stuk (contant betalen).
Meer info: www.parkinsoncafenijmegen.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties