Eindelijk weer samen lachen en samen huilen tijdens De Dag van het Levenslied

Evenementen
Van onze redactie | Foto's: Marcel Krijgsman
28 april 2022

Zondag 8 mei (Moederdag) is het dan zover: Het festival met een lach en een traan keert na 2 jaar afwezigheid weer terug in het Valkhofpark Nijmegen. Het is inmiddels de 38e keer dat De Dag van het Levenslied plaatsvindt. 

Van 14:00 tot 00:00 kunnen mensen genieten van een speciale dag vol tranentrekkers, humor en meer. Bovendien zal Kenny B, het brein achter de superhit Parijs, het podium betreden, dus zing mee met Kenny B. Entree is zoals gewoonlijk gratis.

Zing en lach mee
Verwacht een bomvol programma om de verloren twee jaar in te halen. Zing en lach mee met de bekendste levensliederen uitgevoerd met een flinke knipoog door onder andere Sjon & Sjakkelien, Tonnie Traenendal en de Brabantse Toppers. De middagpresentatie is in deskundige handen van de enige echte Ronnie & de Razende Ronda’s. Als de avond valt neemt Danny Panadero het stokje over. Wie blijft tot het eind wordt dubbel en dwars beloond met een waanzinnige slotact. Wie dat is blijft zoals gewoonlijk bewaard tot het einde.

Spetterend kinderprogramma
Niets is zo mooi als de glimlach van een kind. Daarom is er uiteraard ook aan de kleintjes gedacht. Van 14:00 tot 18:00 is er een spetterend kinderprogramma met o.a. het muziektheater Troef. Daarnaast wordt er een speciale circusworkshop georganiseerd door De Lindenberg waar kinderen hun verborgen circustalenten kunnen verbeteren. Alsof dat nog niet genoeg is, is er een groot springkussen aanwezig én kunnen kleur- en tekenfanaten kleur brengen aan de welbekende treurplaten.

Goede doel
De Dag van het Levenslied helpt de schaapjes op het droge. Dit jaar steunen wij namelijk de lokale kinderboerderij De Goffert. Het doel van de boerderij is bezoekers van alle leeftijden in contact brengen met dieren en mensen van allerlei pluimage. Daar houdt de Dag van het Levenslied wel van.

Een plasje voor de goede zaak
Duurzaamheid staat hoog op de festivalagenda’s en ook De Dag van het Levenslied vindt het belangrijk om het festival op een betere en duurzamere manier te organiseren. In samenwerking met de gemeente Nijmegen en Semilla Sanitation wordt jouw urine omgezet naar water. Want schoon water is belangrijk voor iedereen.

Dag van het Levenslied vindt plaats op zondag 8 mei 2022 in het Valkhofpark, tussen 14:00 en 00:00. Entree is gratis. Meer weten? Kijk op:
www.dedagvanhetlevenslied.nlwww.instagram.com/dagvhlevenslied of www.facebook.com/dagvanhetlevenslied


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen