Obstacle Run voor het Marikenhuis op 22 mei

Gezondheid
Van onze redactie
27 april 2022

Op zondag 22 mei organiseert het Marikenhuis samen met studenten van de Hogeschool van Arnhem Nijmegen (HAN) in het Goffertpark in Nijmegen een zogeheten Obstacle Run, een sponsorloop om geld op te halen voor steun aan kinderen en jongvolwassenen die zijn geraakt door kanker.  

Kanker... vaak veraf, soms zo dichtbij! Dan is er het Marikenhuis, een ontmoetingscentrum voor iedereen die is geraakt door kanker.  Een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden: veilig, vertrouwd, praktisch en dichtbij! Dat geldt niet alleen voor volwassenen, maar juist ook voor kinderen en jongvolwassenen die óf zelf kanker hebben óf in hun naaste omgeving geraakt zijn door kanker. Ook aan deze doelgroep wil het Marikenhuis psychosociale ondersteuning bieden. Door mee te doen aan de Obstacle Run help je het Marikenhuis om dit doel te realiseren. 

Goffertpark

Deelnemers kunnen kiezen voor een familieloop of een ‘fanatiekelingenloop’. Tijdens een rondje door het Goffertpark in Nijmegen kom je verschillende obstakels tegen, die samenwerking, doorzettingsvermogen en kracht vereisen. Een rondje is 1500 meter. Voor elk gelopen rondje krijg je als deelnemer een stempel op de stempelkaart. Dit dient als bewijs aan familie, vrienden en kennissen die jou sponsoren dat je 1, 2, of misschien wel 5 rondjes hebt gelopen! Je kunt je per afstand of per stempel laten uitbetalen.

Familieloop

De familieloop is voor families met kinderen die zichzelf sportief willen uitdagen of voor vriendengroepen. Ook bedrijven die zich betrokken voelen bij het Marikenhuis mogen aan deze variant meedoen. Alle obstakels staan in het teken van uitdaging, maar bijna nog belangrijker is samenwerking en plezier met elkaar.

Fanatiekelingenloop

Tijdens deze loop worden unieke obstakels van Strong Viking Run uitgezet op het parcours om jou extra uit te dagen!  Leuk voor degene die het fenomeen Obstacle Run al kennen en een uitgelegen kans om ervaring op te doen met het lopen van een echte Obstacle Run voor degenen die dit fenomeen nog niet kennen.

Waar en wanneer?

De familieloop start om zondag 22 mei om 10.00 uur in het Goffertpark: € 7,50 voor volwassenen,  € 5,00 voor kinderen en jongeren (10-18 jaar). De fanatiekelingenloop start om zondag 22 mei om 13.00 uur in het Goffertpark,  € 7,50 voor alle deelnemers

Aanmelden doe je via inschrijven.nl. Zoek op Marikenhuis.
Meer informatie vind je op www.marikenhuis.nl

 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties