'Koningsnacht': dansavond seniorencafé Burgerlust in OBG op 26 april

Senioren
Van onze redactie
24 april 2022

Dinsdag 26 april zijn 60-plussers uit Nijmegen en omgeving weer welkom in Seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen. Onder leiding van allround muziek-entertainer Frans Arntz belooft het een gezellige Koningsnachtavond te worden. Toegang is gratis. Ook nieuwkomers en alleengaanden zijn meer dan welkom.

Seniorencafé Burgerlust organiseert elke tweede en vierde dinsdag van de maand een dans- en muziekavond in OBG Nijmegen. De avonden zijn voor 60-plussers die houden van een dansje en een praatje. Vaste entertainers staan garant voor een gevarieerde en gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en line dance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen beurtelings voor de bar, bediening en (gratis) hapjes.

OBG Nijmegen

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. OBG biedt hulp en zorg als het leven niet meer vanzelf gaat. Het organiseert activiteiten en helpt mensen elkaar te ontmoeten.

Zo kunnen ze zoveel mogelijk blijven doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn.
Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e en 4e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur,
OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.
Interesse? Kijk op www.obg.nu of bel met het Informatiepunt OBG, 024 327 92 79.

Foto door Esther Otten.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties