ModelSpoorClub Maas en Waal houdt Open Weekend

Van onze redactie
21 april 2022

Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei houdt de ModelSpoorClub Maas en Waal open weekend. In dit weekend kunnen de bezoekers kijken waar de club zich zoal mee bezig houdt. De grote publiekstrekker 'De Oude Haven' is de allernieuwste tentoonstellingsbaan waarmee de club 'on tour' gaat.

Deze baan zal door het hele land en zelfs buiten onze landgrenzen diverse beurzen gaan bezoeken. Tijdens de beurs Houten Digitaal kwam liefhebber en radiomaker Erik de Zwart een kijkje nemen bij “de Oude Haven”. Erik was vanuit zijn rol als oprichter van het online platform 24TRAINS.TV bezig live verslag te doen voor zijn kanaal. Hij was erg onder de indruk van de hoge kwaliteit van de gebouwen en de werkende kraan. Kortom, deze baan mag u op het modelspoorweekend niet overslaan.

Iedereen, jong of oud, kan op deze dagen kennis komen maken met de modelspoorhobby en zien wat de leden van de club doen. Je kunt bijvoorbeeld je rangeerdiploma halen en er is een prachtige LEGO-treinbaan.

Onze treinendokter is ook aanwezig op deze dagen. Heb je vragen of heb je een defecte trein thuis? Kom langs en vraag het aan hem, zeker weten dat hij een antwoord op je vraag heeft.

Als je er in geïnteresseerd bent om zelf ook iets aan modelbouw te gaan doen, kun je op deze manier kennis maken met deze hobby. Vragen? Je kunt altijd bij iemand van de club je vraag stellen. Er is zo veel kennis binnen de club van Maas en Waal, er is altijd wel iemand die een antwoord voor je heeft.

Zaterdag 30 april en zondag 1 mei van 10:00 tot 16:00 uur, D’n Dulper, Pastoor Schoenmakersstraat 5, Boven-Leeuwen.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen