Mout Bierfestival keert in volle glorie terug in Julianapark

Tekst: Van onze redactie | Foto: Frank van Raaij
13 april 2022

De gezelligste biertuin van Nijmegen keert van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni terug naar het Julianapark. Dan vindt de 7e editie van Mout Bierfestival plaats. Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, livemuziek en allerlei activiteiten verandert het Julianapark in een walhalla voor de levensgenieter.

''Nijmegen voelt als thuiskomen! We kijken enorm uit naar dit extra lange festivalweekend in onze geboortestad. Afgelopen edities hebben we kunnen ervaren hoeveel speciaalbier-liefhebbers uit Nijmegen en omgeving ons festival en de speciaalbieren wisten te vinden. We kunnen niet wachten om Nijmegen te trakteren op drie dagen lang smaaksensatie'', aldus Tinus Weijkamp, oprichter van Mout Bierfestival.
 

Genieten als vanouds

Iedere brouwerij heeft een eigen vaste tap met daarnaast allerlei specials in het assortiment. Bezoekers kunnen zelf hun favoriete bier halen bij de aanwezige brouwers. Liever bier uit blik? Bij de speciale blikbierenbar kan je terecht voor ontelbaar veel soorten bijzondere bieren uit blik. 

Nieuw dit jaar zijn de speciaal ingerichte huiskamers, hosted by Mikkeler & Lagunitas. In samenwerking met Untappd is er een speciale live-experience ruimte waar je alle ins en outs kunt ontdekken van Untappd. Verwacht een breed programma met de beste boogie, rockabilly en funk. In samenwerking met Schuum Nijmegen wordt op zondag zelfs het podium gevuld met lokale helden!

Er zijn wederom speciale proeverijen onder begeleiding van dé favoriete biersommelier van Nederland: Arvid Bergström. Ook aan de fijnproevers is gedacht met eten uit onze speciale beerkitchen: van BBQ gerechten tot lekkere vega burgers. Kortom, het belooft een editie te worden waar alles uit de kast getrokken wordt.

Tickets voor Mout Bierfestival 2022 zijn vanaf vrijdag 15 april 10:00 verkrijgbaar voor €9,50,- (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten) via www.moutbierfestival.nl. Er is ook een beperkt aantal Early Beer Tickets verkrijgbaar voor €7,50 (inclusief €2,- borg en exclusief €1,50 servicekosten). Tickets zijn vanaf vrijdag 15 april 10:00 uur verkrijgbaar via www.moutbierfestival.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties