Altijd al in de automotive willen werken? Dan is dit je kans: Auto Traa zoekt een autotechnicus én een junior verkoopadviseur

Vacatures
Van onze redactie
9 april 2022

Ben jij 1e automonteur/technisch specialist of een junior verkoopadviseur/adviseuse en wil jij werken in een gezellig en dynamisch team? Dan zoekt Auto Traa jou!

Autotechnicus – full time

Bij Auto Traa werk je aan auto’s van de huismerken SEAT en Suzuki. De werkplaats is modern en volledig ingericht volgens de richtlijnen van de merken en nieuwste technieken. Je komt te werken in een gezellig team. Ze houden ervan om snel te schakelen en de klant optimaal van dienst te zijn. Met jouw ervaring stel je de juiste diagnoses, zorg jij voor perfecte reparaties en verzorg je het onderhoud aan de auto’s van onze klanten.

Als echte vakman heb je grote interesse voor autotechniek! Een voorkeur voor SEAT en Suzuki is natuurlijk een pré. Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en je vindt het belangrijk om de beste service te bieden!

Junior verkoopadviseur/adviseuse

Je geeft de klanten een persoonlijk welkom in de gemoedelijke showroom. Het contact met de klanten staat al ruim 30 jaar centraal bij Auto Traa.  Het is aan jou om te zorgen dat de klanten zo goed mogelijk bediend worden. Dit is vanaf het moment dat de klant interesse toont in een auto, zowel online als offline, tot aan het moment dat ze met een tevreden gevoel weer vertrekken. Je begint de dag met een kort overleg waarin je de dag bespreekt en doorneemt welke taken er nog liggen.

Elke dag is anders. Naast het adviseren van klanten, zorg je ervoor dat de showroom er in topconditie uitziet. Denk aan het in- en uitrijden van auto’s, auto’s verzetten en nieuwe modellen goed presenteren in de showroom.

Lees hier alle informatie over deze vacatures. 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen