Strong Viking Obstacle Run keert terug naar de Berendonck

Evenementen
Van onze redactie
7 april 2022

Op 9 april organiseert Strong Viking haar bekende obstacle run op het terrein van de Berendonck. Na twee lange jaren mag er eindelijk weer een evenement zonder maatregelen georganiseerd worden.

De tickets voor deze eerste editie waren een week voor aanvang volledig uitverkocht. Een mooi begin van een speciaal jaar voor Strong Viking, het bedrijf viert haar 10-jarige bestaan. De duizenden deelnemers staat een onvergetelijke dag te wachten met uiteraard veel modder en obstakels. Maar komend jaar ook nog enkele jubileum verrassingen.

Een mooie recente toevoeging is de nieuwe samenwerking met Warsteiner. Strong Viking organiseert ieder jaar een editie op het terrein van de Warsteiner brouwerij in Warstein (DE). Maar nu zijn ook de handen ineengeslagen met Warsteiner BeNeLux. Deelnemers van alle Strong Viking-edities proosten komend jaar op het behalen van de finish met een alcoholvrije Warsteiner. Het alcoholvrije finish bier ligt in lijn met de algemene stijgende trend in de vraag naar alcholvrij bier. Met het sportieve karakter van Strong Viking en de missie om mensen fysiek en mentaal sterker te maken kon het alcoholvrije finishbiertje niet uitblijven.

Warsteiner en Strong Viking zijn beide merken die kwaliteit voorop hebben staan. Hierin vinden zij elkaar. De samenwerking met Warsteiner is een mooie toevoeging aan de overige partners van Strong Viking, zoals Björn Borg, Herbalife en recentelijk ook het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis in Nijmegen. Strong Viking zet zich ieder jaar in voor een goed doel, dit jaar is dat dat Amalia kinderziekenhuis. De krachten worden gebundeld om de ervaring voor kinderen in het ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken. Zodat de kinderen zo min mogelijk pijn, stress en angst ervaren tijdens de opname en de behandeling.

Dit weekend is het eindelijk weer zo ver en mogen de duizenden sportievelingen het parcours weer gaan bestormen op de Berendonck in Wijchen. Vervolgens gaat de Strong Viking karavaan direct verder om twee weken later in Gent (België) weer duizenden deelnemers te ontvangen. De daaropvolgende stop is Frankfurt (Duitsland) om in juni weer terug te keren naar de Berendonck op 18 & 19 juni voor een spectaculaire Water-editie.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties