Zilveren Waalbrugspeld voor de heer Charles Meijers

Tekst: Van onze redactie | Foto's: Geert Timmer
5 april 2022

De heer C.J.H. (Charles) Meijers (66) is voorgedragen voor een Zilveren Waalbrugspeld omdat hij jarenlang vrijwillig deel uitmaakte van de wijkraad en diverse (ondernemers)verenigingen in Lent. Hij kwam op voor de belangen van bewoners en ondernemers bij de ontwikkeling van het Waalspronggebied. Burgemeester Bruls reikte de speld vanavond uit.

Charles Meijers heeft een veelheid aan functies bekleed in de ruim 25 jaar dat hij zich hiervoor inzette. In de periode dat de woonwijk zich begon te vormen, er veel afstemming nodig was met de buurt en wijkbewoners, heeft de heer Meijers zich verantwoordelijk gevoeld en zich ingezet voor de Waalsprong. Hij was steevast aanwezig bij diverse inspraakavonden, fora, vergaderingen van wijkraden het Economisch Collectief Nijmegen, ondernemersverenigingen en bij het Platform Waalsprong. 

Charles volgt alle ontwikkelingen in het gebied nog steeds op de voet en heeft door zijn jarenlange ervaring veel kennis verworven over wat er in het gebied allemaal is veranderd. Als blijk van waardering voor zijn tomeloze inzet is de Zilveren Waalbrugspeld aan hem toegekend. Burgemeester Bruls reikte de speld vanavond uit tijdens de ALV van de ondernemersvereniging Waalsprong in Restaurant Zijdewinde te Bemmel.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen