Muziek (leren) maken in de Lindenberg met de muzieksessies van Pluryn

Kunst en cultuur
Van onze redactie
5 april 2022

Heb jij altijd met muziek bezig willen zijn, een instrument leren bespelen of alleen of gezellig in een groep muziek willen maken? Kom dan naar de muzieksessies van Pluryn in de Lindenberg. Je kunt er met professionele begeleiding van ervaren muzikanten jezelf ontwikkelen of gewoon lekker bezig zijn met muziek. Lijkt het je leuk om op te treden? De band BreakOut zoekt nog nieuwe muzikanten.

Iedereen kan meedoen aan de muzieklessen. Of je nou een lichamelijke, verstandelijke of helemaal geen beperking hebt: bij de muzieklessen van Pluryn maakt dat niets uit. Je treft er een gemixte groep mensen en dat maakt het nou juist zo leuk! In de Lindenberg in Nijmegen staan een professionele geluidsstudio en een groot aanbod aan speelklare instrumenten tot je beschikking. Wil je een nieuw instrument leren bespelen? Muziekdocent William Smulders heeft veel ervaring met lesgeven en weet veel over muziek maken met een beperking. Ben je bijvoorbeeld links verlamd? Dan is er altijd een instrument dat je met rechts kan bespelen. De docent gaat samen met jou op zoek naar een instrument dat bij je past.

Dagbestedingsindicatie
Voor het muziek maken van Pluryn in de Lindenberg is een dagbestedingsindicatie nodig. Heb je geen dagbestedingsindicatie, maar wil je wel graag meedoen aan de muzieksessies? Tegen betaling per dagdeel kun je ook zonder indicatie meedoen.

Meer weten over de muzieksessies in de Lindenberg? Neem dan contact op met het klantenbureau van Pluryn via tel. 088 – 779 50 00.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties