Dochter Romy van Lunchroom Bij Jan knalt door!

Ondernemers
Van onze redactie
5 april 2022

Ze heeft de laatste jaren nogal wat voor haar kiezen gehad. Haar vader Jan en oprichter van de gezellige lunchroom tegenover AH XL overleed 2 jaar geleden, Corona brak uit, de bouw van Winkelcentrum Dukenburg schoot maar niet op en de energiekosten stegen enorm. Gelukkig is er licht aan het eind van de tunnel te zien. 

"We kunnen weer gaan knallen!”, laat Romy enthousiast weten. “Onze koffie met een stukje gebak is 's morgens erg geliefd en 's middags worden de warme broodjes met de populaire ijscappuccino volop geserveerd aan onze gezellige gasten die afsluiten met een biertje en een wijntje”, vervolgt de 27 jaar jonge ondernemer.

Natuurlijk staat Lunchroom Bij Jan in Winkelcentrum Dukenburg alom bekend om zijn heerlijke warme stokbroden. “Onze stokbroden zijn al 20 jaar een begrip in Dukenburg en worden iedere ochtend vers gemaakt. Het stokbrood Parijs is favoriet bij de Dukenburgers, maar de Ham/Kaas en de Kaas/Ui zijn eveneens overheerlijk. Even de oven voorverwarmen op 200 graden en na 10 minuten kun je ervan genieten!”

Meer info op Facebookpagina Lunchroom Bij Jan. Tot slot laat Romy weten dat ze tevens bezig is een nieuw familiebedrijf op te zetten. Hierover binnenkort meer. Check alvast de Facebookpagina Sneaky Smokers...

 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties