Ondernemers zijn online steeds beter zichtbaar in Nijmegen en Wijchen!

Ondernemers
Van onze redactie
2 april 2022

Het is natuurlijk belangrijk voor het bedrijfsleven om op Website, Facebook, Instagram en Twitter opvallend zichtbaar te zijn met de aangeboden producten of diensten.

“En dat wordt online gemiddeld steeds beter gedaan. De meeste ondernemers snappen nu wel dat er op al die media geld te verdienen valt!”, laat John Vrolijks van de grootste online platformen Wijchensnieuws.nl en NieuwsuitNijmegen.nl weten. 

In de online wereld brengen bedrijven hun acties op een steeds ludiekere manier onder de aandacht. “Als je de hedendaagse video’s met soms ook droneshots bekijkt, zie je dat die van steeds betere  kwaliteit worden. Ondernemers zijn er ook steeds trotser op!”

Wijchensnieuws
Dat zal wel erg kostbaar zijn wordt dan al snel gedacht. Maar dat is verkeerd gezien! Op Wijchensnieuws.nl zijn de kosten voor een 30-secondenvideo geproduceerd door ons en geplaatst met een dagelijks bereik van 10.000 potentiële voornamelijk Wijchense klanten, slechts €150,- excl. Tevens ontvangt het bedrijf de video voor posting op de eigen media.

Nieuws uit Nijmegen
En voor Nieuwsuitnijmegen.nl, met een bereik van meer dan 90.000 dagelijkse volgers (!),  zijn de kosten €250,- excl.

Moet deze actiecommercial op beide media geplaatst worden, dan zijn de kosten samen geen €400,- maar €350,- excl. “Als je dan het bereik tegen de kosten afzet dan is dat een Mega Opvalmoment waar je zeker mee gaat scoren!" laat John beslist weten. “We hebben onlangs nog een videoproduct gemaakt waarmee we zelfs landelijk bekendheid haalden. Dus, wanneer gaan wij samen een leuke video produceren?”

Even bellen naar 0621424309 of mailen naar john@wijchensnieuws.nl of john@nieuwsuitnijmegen.nl en meld je gerust aan. 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen