Het Gouden Hart Nijmegen officieel geopend door wethouder Grete Visser

Tekst: Van onze redactie | Foto's: Geert Timmer
31 maart 2022

Het Gouden Hart Nijmegen vierde vanmiddag officieel haar opening. De oude ‘Orangerie’ is in de afgelopen periode volledig gerenoveerd tot een prachtige moderne zorglocatie. Nu de eerste bewoners hun intrek hebben gedaan werd het tijd om deze locatie officieel te openen.

De locatie werd officieel geopend door de bewoners en wethouder Grete Visser. Grete Visser is als wethouder in Nijmegen verantwoordelijk voor onderwijs, welzijn en zorg. Na het feestelijke moment was er ruimte om bij te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Het Gouden Hart Nijmegen

Het Gouden Hart Nijmegen heeft in totaal 64 appartementen/kamers geschikt voor wonen met zorg. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met aparte slaapkamer, een keuken en een badkamer met toilet. Kwaliteit staat centraal. De locatie heeft daarom een eigen keuken met kok, waar heerlijke verse maaltijden worden bereidt. ''Binnen Het Gouden Hart bieden we mensen die kwetsbaar ouder worden intensieve zorg, maar ook persoonlijke aandacht en service zodat dat ouderen een prettig leven kunnen leiden, zoals ze gewend zijn. Ook echtparen zijn welkom, ook wanneer maar één van beide zorg nodig heeft.''

Dat Het Gouden Hart Nijmegen haar deuren heeft geopend is ook de buurt niet ontgaan. Er is enorm veel belangstelling geweest wat heeft geleid tot al 4 open dagen. Donderdag 14 april is nog een open dag gepland, inschrijven kan via www.hetgoudenhart.nl/opendag-nijmegen/.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen