Theatergroep Piepschuim bezingt de liefde in de bibliotheek

Van onze redactie
31 maart 2022

Tijdens de 87e Boekenweek, van 9 t/m 18 april, brengt theatergroep Piepschuim op 9 april in Bibliotheek De Mariënburg een ode aan de eerste liefde

Deze Boekenweek draait het in alle boekhandels en bibliotheken om het thema ‘eerste liefde’. In drie vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid bezingen de mannen van Piepschuim deze liefde: de liefde die je van je sokken blaast, die je totaal onverwachts overkomt en die je volkomen overmant. Vol overgave zal Piepschuim de liefde vieren: met schitterende liedjes over de schoonheid en de verwarring van de liefde, over de bijbehorende twijfel en soms het verdriet. Met prachtige muziek, want hoe kun je de eerste liefde beter vieren dan met muziek?

Over Piepschuim

Piepschuim bestaat uit taalfilosoof en componist Cor Burger (teksten, zang, gitaren) en multi-instrumentalist en acteur Robbert Koekoek (blaasinstrumenten, bas en percussie). Ze maken shows vol humor, muziek en actualiteit en zijn graag geziene gasten in de Nederlandse theaters en op festivals. Tickets kosten € 4,- voor bibliotheekleden en studenten, en € 5,- voor overige bezoekers. Ze zijn verkrijgbaar bij de balie in de bibliotheek of via www.obgz.nl/agenda. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Biblionef Nederland, een organisatie die zich inzet voor leesplezier voor kinderen wereldwijd.


Dit bericht delen:

Advertenties